Verkoopdatum Park Valley fase 2a bekend!

13 september '22

Dinsdag 20 september start om 10:00 uur de online verkoop van de 75 woningen in Park Valley Diemen. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

image alt

Inschrijfprocedure

Als op 20 september de online verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje te plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot dinsdag 27 september 17:00 uur. Op woensdag 29 september is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail.

Ook in september ben je álle woensdagen – dat wil zeggen de 14e, 21e en 28e – tussen 14.00 en 17.00 uur welkom op de Dalsteindreef 2038 voor onze open dagen. Is de woensdag niet jouw dag? Niet getreurd! Op zaterdag 17 en 24 september staan zowel de koffie als de makelaars tussen 10.00 en 12.00 uur voor jou klaar. 

Meer informatie
image alt

Woningzoeker staat live

Alle appartementen zijn anders in Park Valley fase 2a. Verschil in grootte, prijs, aantal kamers, ligging aan het Bergwijkpark of juist aan de binnentuin. Met de nieuwe woningzoeker filter jij gemakkelijk jouw woonwensen, bekijk je eenvoudig de woningen in deze groene woonvallei en maak je de zoektocht naar jouw droomwoning een stuk makkelijker! Wat is jouw favoriet? 

image alt

Bereken jouw energiebesparing! De energiemodule van Park Valley is nu beschikbaar

Voor de nieuw beschikbare woningen van Park Valley kun jij middels de Energiemodule nu gemakkelijk bereken hoeveel jij kan besparen. In de module vul je het type warmtelevering en gebruik van je huidige woning in. Vervolgens selecteer je de nieuwe Park Valley woning die jij op het oog hebt. De module doet een snelle berekening en geeft vervolgens overzichtelijk weer hoeveel jij kan gaan besparen. 

Bereken je besparing

Mijn Eigen Huis

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in Park Valley heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, de verkoopdocumenten bekijken en pas je je gegevens aan. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. Ook geef je zelf aan hoe je jouw aankoop wilt doen: via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide.

Account aanmaken
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis