Bereken nu jouw energiebesparing

8 september '22

Overal om ons heen zien we de energierekeningen in rap tempo stijgen. Gelukkig maakt Park Valley gebruik van slimme methodieken om duurzaam te wonen. Dit heeft niet alleen een positieve impact op onze mooie aarde, óók merk jij dat in jouw portemonnee. Benieuwd wat jij kan besparen? Bereken het met onze Energiemodule.

image alt

De Energiemodule; bereken gemakkelijk en snel hoeveel jij kan besparen

Voor de nieuw beschikbare woningen van Park Valley kun jij middels de Energiemodule nu gemakkelijk bereken hoeveel jij kan besparen. In de module vul je het type warmtelevering en gebruik van je huidige woning in. Vervolgens selecteer je de nieuwe Park Valley woning die jij op het oog hebt. De module doet een snelle berekening en geeft vervolgens overzichtelijk weer hoeveel jij kan gaan besparen.

Weet jij jouw huidige verbruik niet? Geen probleem! Deze slimme module maakt dan een berekening op basis van gecategoriseerde CBS-gegevens. Over de input voor de nieuwe Park Valley woning hoef jij je niet druk te maken, het verbruik hiervan is door ons namelijk al vastgesteld op basis van gedetailleerde energieberekeningen (BENG).

Bereken je besparing
image alt

De duurzame woningen van Park Valley

In de ontwikkeling van Park Valley staan bewust en toekomstgericht wonen centraal. We willen de wijk en woningen duurzaam ontwikkelen en houden ons daarom continue bezig met de vraagstukken Energie, Klimaatadaptatie, Circulariteit en Gezondheid. Middels slim bedachte combinaties en oplossingen kunnen wij nu een hoogwaardige woonomgeving garanderen. Hoe we dat doen? In essentie stappen we over van energiebronnen die maar één keer gebruikt worden (zoals steenkool en aardgas) naar energie die nooit opraakt (denk aan onze fijne zon). Met andere woorden: in plaats van fossiel en vervuilend, kiezen wij bewust voor duurzaam en schoon. Dit zie je terug in de gasloze manier van verwarmen én de plaatsing van zonnepanelen.

Méér informatie
image alt

Ben jij klaar om duurzamer te wonen? De verkoop is al gestart

De woningen van Park Valley fase 1 zijn afgelopen maart in de verkoop gegaan. Ben jij geïnteresseerd in een woning die niet alleen licht en ruim maar óók duurzaam en toekomstbestendig is? 

Bekijk de woningen
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Bekijk alle woningen Woningen