Park Valley, overal dichtbij

In Park Valley woon je aan de Oostkant van Amsterdam, dicht bij het stadse leven, het water van het IJmeer en de uitvalswegen. En met het treinstation Diemen-Zuid heb je een goede treinverbinding het land in. De dagelijkse boodschappen doe je in het centrum van Diemen, lopend of op de fiets.

image alt

Met de auto

Park Valley is autoluw, je parkeert 'onzichtbaar' ondergronds. Je auto staat dus altijd veilig en uit het zicht, zodat je kunt blijven genieten van je groene woonomgeving. Vanuit de ondergrondse parkeergarages onder de woongebouwen in Park Valley ben je in no-time op de A10. Rijd richting Amsterdam, Schiphol, Almere, Utrecht of … . Je ben snel waar je maar wilt zijn!

image alt

Fietsen of lopend

Langs de assen van Park Valley komt een doorgaande fietsroute. Onder meer richting de Campus, het centrum van Diemen of Amsterdam. Met een klein halfuurtje sta je zo met de fiets op de Dam. Lopend verken je de wandelpaden van Park Valley, het Bergwijkpark of de directe omgeving van Diemen. Voel de wind in je haren en laat de trappers draaien.

image alt

Met het OV

Station Diemen-Zuid ligt op loopafstand van Park Valley. Je stapt hier op de trein richting Schiphol of Almere, op metrolijn 53 richting Amsterdam Centraal Station of de Gaasperplas. Ook de bus richting Diemen-Noord staat al op je te wachten. Of je nu op bezoek gaat bij vrienden, een terrasje wilt pakken in Amsterdam of naar je werk moet, het ov staat voor je klaar.

Wat is de visie op het plan? Park Valley de visie
Wat is er allemaal te doen? Park Valley de voorzieningen