Wanneer is 'de Valley' klaar?

Voel je je helemaal thuis in Diemen en zoek je een nieuw plekje of overweeg je voor het eerst hier te komen wonen? Omdat je bijvoorbeeld dorpser wilt wonen, maar niet ver van de levendigheid van Amsterdam wilt zijn? Het nieuwbouwplan Park Valley biedt jou alle voordelen van nieuwbouw in een geborgen omgeving met alle ruimte om te ontspannen, ontmoeten en ontdekken.

image alt

Verkoop gestart

Langzamerhand wordt Holland Park Diemen getransformeerd tot een buurt met prachtige, moderne nieuwbouwwoningen. De eerste twee fases zijn op dit moment in verkoop. De eerste fase met 41 koopwoningen wordt in Q4 2023 opgeleverd. Fase 2a met 75 koopwoningen wordt naar verwachting eind 2024 opgeleverd. Na fase 2a volgen er nog 3 fases. Het is nu nog niet bekend wanneer die precies in verkoop gaan. Heb je interesse? Schrijf je alvast in met je e-mailadres en je gegevens onderaan deze pagina, dan houden we je op de hoogte.

Verwachte oplevering Park Valley

De bouw van de parkeergarage en de school is in volle gang. Naar verwachting zijn beiden dit kwartaal al gereed. Dan wordt er gestart met de bouw van de eerste woningen uit fase 1. Deze worden naar verwachting Q4 2023 opgeleverd. Fase 2a is de volgende fase, die wordt naar verwachting Q4 2024 opgeleverd. 

 

Meer informatie
Park Valley dé partijen Partners
Park Valley De Visie Visie