Park Valley open dagen; want live is leuker! Toch?

30 augustus '22

Een huis kopen of huren? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Park Valley – ondertussen beter bekend als dé groene woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen – creëren wij de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de makelaars. Kom langs tijdens een van onze open dagen en stel al jouw vragen. Uiteraard is er ook de gelegenheid om de omgeving te leren kennen, langs te bouwplaats te lopen én de maquette van dit bouwproject uitgebreid te bestuderen.

image alt

Nóg meer exciting nieuws; Park Valley fase 2A zal binnenkort in verkoop gaan!

Afgelopen maart zijn we in verkoop gegaan met de 41 woningen van Park Valley fase 1. De precieze datum volgt nog, maar wat we wél vast kunnen verklappen is dat de volgende 75 woningen van Park Valley fase 2A eind september in de verkoop zullen gaan! De maquette van het project ontwikkelt natuurlijk met de verkoopfases mee, dus deze 75 upcoming koopwoningen kunnen daarop vast bekeken worden.

Bekijk de woningen
image alt

Open dagen & Openingstijden van projectbureau Park Valley

Net zoals voorgaande maanden, ben je ook de komende tijd weer meer dan welkom op ons projectbureau aan de Dalsteindreef 2038. Voor degene die er snel bij willen zijn is er op woensdag 31 augustus van 14.00-17.00 uur de mogelijkheid om ons te bezoeken.    

Ook in september ben je álle woensdagen – dat wil zeggen de 7e, 14e, 21e en 28e – tussen 14.00 en 17.00 uur welkom op de Dalsteindreef 2038. Is de woensdag niet jouw dag? Niet getreurd! Op zaterdag 17 en 24 september staan zowel de koffie als de makelaars tussen 10.00 en 12.00 uur voor jou klaar.

image alt

Volle agenda? Niet getreurd! Ook in oktober Park Valley opendagen

Voor diegene met een zeer volle agenda; ook in oktober zullen wij weer opendagen op ons projectbureau organiseren. Tegen die tijd komen we bij je terug met de precieze data en tijden.

Op de kaart kun je zien waar het Park Valley informatiepunt (Dalsteindreef 2038) zit. We zien je daar!

Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Bekijk alle woningen Woningen