Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontdek Xplore Holland Park West

Hier in nieuwbouwplan Xplore in Diemen - op steenworp afstand van Amsterdam - valt je elke dag weer iets nieuws op. Tussen al het groen ontwaar je de kleurenpracht van de vele vlinders, ravotten de kinderen op een recent gevonden speelplek en heeft het buurthuis alweer een verrassend cultureel programma. In deze nieuwe woonbuurt komen zo’n 716 woningen die variëren in huur en koop, en in groottes, hoogtes en vormen. Wil je niks missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Bereikbaarheid

In Xplore woon je overal vlakbij. Je woont aan de Oostkant van Amsterdam, dicht bij het stadse leven, het water van het IJmeer en de uitvalswegen. En met het treinstation Diemen-Zuid heb je een goede treinverbinding het land in. De dagelijkse boodschappen doe je in het centrum van Diemen, lopend of op de fiets. Xplore is namelijk autoluw. Je parkeert je auto ondergronds. 

Lees meer

Voorzieningen

Diemen én Amsterdam zijn goed voorzien, zowel in winkel- en horeca-aanbod als in levendigheid en plezier. In Diemen centrum kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen en snel een hapje eten. In Amsterdam is er op elk moment van de dag ruimte voor vermaak. In de wijk zelf komen basisvoorzieningen, zoals een brede school en een buurthuis als plek voor ontmoeting en activiteiten. 

Lees meer

Planning

Holland Park wordt getransformeerd tot een buurt met prachtige nieuwbouwwoningen. Xplore wordt een buurt die wonen en leven verbindt met de natuur. Er wordt gebouwd in 2 fases. De eerste fase gaat begin 2021 in verkoop, de tweede fase gaat naar verwachting in de zomer 2021 in verkoop. Naar verwachting is Xplore Holland Park West in 2025 helemaal klaar.

Lees meer
Xplore De Visie Visie
Xplore dé partijen Partners