Partners Park Valley

Er werken meerdere partijen aan het nieuwbouwplan Park Valley in Diemen. Waaronder natuurlijk de gemeente Diemen en het ontwikkelteam bestaande uit BPD en Dura Vermeer. Het ontwerp van Park Valley Diemen is bedacht door Mecanoo architecten.

Over BPD Ontwikkeling

Een fijn thuis voor iedereen. Dát is wat we belangrijk vinden en waar we ons voor inzetten bij BPD, Bouwfonds Property Development. Als gebiedsontwikkelaar realiseren we al 75 jaar woningen en woonomgevingen in Nederland en Duitsland. Duurzame, betaalbare nieuwbouwwoningen, die bereikbaar zijn voor iedereen. Ook voor de generaties van de toekomst.

Over Dura Vermeer

Comfortabel en prettig leven en wonen. Een fijne plek om te werken. Snel en veilig van A naar B. Dat zijn de belangrijkste vraagstukken die ons dagelijks bezighouden en ons uitdagen tot vernieuwing, versnelling en verbetering (onder meer op het gebied van duurzaamheid). Dat doen we al 160 jaar, en doen we ook in de toekomst.

Contact met gemeente Diemen

Wil je meer weten over vergunningen of omgevingscommunicatie? Neem dan contact op met de gemeente. De contactpersoon is Manuela Lima, senior communicatieadviseur [email protected].

Betrokken partijen

Gemeente Diemen

Gemeente Diemen

Dura Vermeer

Dura Vermeer

BPD

BPD (Bouwfonds Property Development)

Mecanoo architecten

Mecanoo architecten

Wat is de visie op het plan? Park Valley de visie
Wat gebeurt er de komende tijd? Park Valley de planning