Park Valley fase 2A tijdelijk uit verkoop

22 februari '23

De kopers van fase 2A kregen half februari bericht dat er niet kan worden voldaan aan de opschortende voorwaarden uit de koopovereenkomst. Het voorverkooppercentage van 70% is helaas niet gehaald. Jammer genoeg heeft de veranderende markt, onder andere de stijging van de hypotheekrente maar ook het dalende consumentenvertrouwen, geleid tot onzekerheid bij geïnteresseerden. Dit heeft vervolgens weer geleid tot onvoldoende verkopen op dit moment.

Hoe nu verder...

Team Park Valley heeft daarom besloten om de volledige aandacht te richten op de verkoop van de nog beschikbare woningen en appartementen in fase 1. De bouw daarvan vordert gestaag en de woningen zullen nog dit jaar worden opgeleverd. Daarnaast zet het team de komende periode ook volop in op het afronden van de ontwerpen voor fase 3 en het gereed maken van alle stukken. In fase 3 zit een groot aandeel huurappartementen dat momenteel erg gewild is. Zowel onder jongeren die een huis zoeken als onder ouderen die graag in hun eigen omgeving willen blijven wonen. De planning is nu dat ná de oplevering van fase 1 de bouw start van fase 3.

Uitstel betekent zeker geen afstel

Ondertussen bekijken we ook samen met de gemeente of enkele appartementen van fase 2A wellicht beter afgestemd kunnen worden op de actuele vraag. De intentie is om eind 2023 of begin 2024 de verkoop van fase 2A weer te hervatten. Mogelijk is de markt tegen die tijd weer iets stabieler en is er weer voldoende consumentenvertrouwen voor het kopen van een woning in het prachtige, groene en duurzame Park Valley! Kortom, uitstel betekent zeker geen afstel. Ons team blijft hard werken aan de realisatie van Park Valley. Houd de nieuwsberichten daarom goed in de gaten. We houden je op de hoogte!

image alt

Dit jaar nog wonen in Park Valley fase 1

Wil je dit jaar nog de sleutel ontvangen van je nieuwe woning of appartement? Goed nieuws! Er zijn namelijk nog enkele terraswoningen, appartementen en dubbellaagse woningen te koop in Park Valley fase 1. 

Neem een optie
Iets vragen? Neem contact op
Dit jaar nog de sleutel ontvangen? Laatste woningen!