Ruim 50% is verkocht!

29 juni '22

Het gaat goed met de verkoop van Park Valley fase 1. Inmiddels is 54% van de 41 woningen in deze fase verkocht. Er staat nu nog 1 tekenafspraak ingepland en er zijn nog 2 vrije bouwnummers. De rest van de woningen is onder optie. Er kan nog wel af en toe een bouwnummer vrij komen. Dus laat je kans niet lopen en zorg dat je op de reservelijst staat voor je favoriete woning. Óf je neemt natuurlijk direct een optie op een vrij bouwnummer!

Bouw in volle gang

De nieuwe woonwijk Park Valley in Diemen telt straks in totaal zo’n 700 woningen en verschillende andere voorzieningen, waaronder een basisschool. Fase 1 bestaat uit 41 unieke woningen pal tegenover het park; van appartementen in verschillende formaten tot dubbellaagse- en terraswoningen. De bouw van fase 1 is al in volle gang en als alles volgens planning verloopt, heb je in Q3 van 2023 de sleutel van je nieuwe woning!

Bekijk de planning
image alt

Wil jij wonen in Park Valley?

Van de 41 woningen in fase 1 zijn er inmiddels 23 verkocht en er staat nog 1 tekenafspraak gepland. Momenteel zijn er nog 2 vrije bouwnummers, waarop je direct een optie kunt nemen. Dat betreft een dubbellaagse woning én een appartement XXL. De overige woningen staan op dit moment onder optie. Soms kán er echter een bouwnummer vrijkomen. Stel je voor dat dat nét jouw droomwoning is! Bekijk daarom snel het aanbod en kies je favoriete bouwnummer. Als de betreffende woning onder optie is, word je op de wachtlijst geplaatst. Is het bouwnummer vrij, kun je direct een optie nemen!

Bekijk het aanbod

Fase 2 is in voorbereiding

Nu fase 1 van Park Valley in aanbouw is, zijn we bezig met de voorbereidingen voor fase 2, op een fijne locatie aan het Bergwijkpark en het water. Deze fase bestaat uit 75 appartementen, terraswoningen en dubbellaagse woningen in 6 verschillende typen. Naar verwachting gaat fase 2a deze zomer in verkoop. De woningtypen staan al online, dus bekijk ze snel en kies je favoriete woning!

Welke voorzieningen zijn er? Dit biedt Park Valley
Wat is jouw droomwoning? Bekijk de bouwnummers