Dit zijn de woningtypen van Park Valley fase 2

20 juni '22

Nu fase 1 van Park Valley in aanbouw is, zijn we bezig met de voorbereidingen voor fase 2, op een fijne locatie aan het Bergwijkpark en het water. De woningtypen staan nu online. Bekijk alvast de impressies en de belangrijkste kenmerken. De specifieke informatie per bouwnummer volgt snel, dus houd de website in de gaten. Of laat je gegevens achter, dan houden we je op de hoogte.

image alt

Zo mooi wordt fase 2

De 75 appartementen, terraswoningen en dubbellaagse woningen in fase 2 liggen ten noorden van de 1e fase, aan de westkant van het Bergwijkpark. Omgeven door hele groene binnentuinen, oevers met waterpartijen én het Bergwijkpark aan de overkant geniet je vanuit je appartement van fraai uitzicht. Je zoekt de gezelligheid op in het Buurthuis van Park Valley, dat in deze fase ligt. Hier is ruimte om elkaar te ontmoeten en activiteiten te ondernemen. 

image alt

De 6 woningtypen in fase 2

De volgende fase van Park Valley in Diemen bestaat uit 75 appartementen, terraswoningen en dubbellaagse woningen in 6 typen. De specifieke bouwnummerinformatie volgt binnenkort. De onderstaande woningtypen vind je in fase 2:

Terraswoningen (14x) – van 100-177 m2 op de begane grond en 1e verdieping met 2 tot 4 slaapkamers en een buitenruimte.
Dubbellaagse woningen (15x) - van 93-188 m2 op 2 verdiepingen met 1 tot 4 slaapkamers en een balkon.
Appartementen M (14x) – van 50-69 m2 met 1 of 2 slaapkamers en een balkon (1e t/m 4e verdieping)
Appartementen L (13x) - van 75-90 m2 met 1 tot 3 slaapkamers en een balkon of privé-(dak)terras (bg t/m 4e verdieping)
Appartementen XL (15x) - van 93-114 m2 met 2 of 3 slaapkamers en een terras of balkon/loggia (bg t/m 3e verdieping)
• Appartementen XXL (4x) – van 134-136 m2 met 3 slaapkamers en een balkon/loggia op het zuidwesten (1e t/m 3e verdieping).

Bekijk de woningtypen

Duurzame, energieneutrale woningen

In Park Valley woon je in een energieneutrale woning, met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0. Dit komt onder andere door een gasloze manier van verwarmen én de plaatsing van zonnepanelen die een korting opleveren op het warmtetarief.
Energieneutraal houdt in dat de energie die je verbruikt voor het verwarmen van de woning én voor warm water, bijna gelijk is aan de energie die wordt opwekt. Hierdoor zijn de energiekosten voor jouw woning zeer laag! Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor o.a. warmte, verlichting, de televisie en (huishoudelijke) apparaten. En door slim gebruik kun je die kosten natuurlijk zélf laag houden!”

Meer informatie

Meld je nu vast aan!

Zie je in fase 2 een woningtype dat jou aanspreekt? Maak dan nu alvast een account aan voor Mijn Eigen Huis en markeer je favoriete woningtype(n) met een hartje. Je ontvangt dan onze nieuwsbrief in je mailbox met alle actuele informatie over de ontwikkelingen van fase 2 én je hoort wanneer de verkoop start.

Account aanmaken
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Bekijk de woningen Woningtypen online