Meer besparen? Onze energiemodule rekent het voor je uit!

23 maart '23

Would you like to read this in English?

De energieprijzen vliegen ondanks het prijsplafond nog steeds de pan uit. Heb je interesse in een woning in Park Valley? Dan hoef jij je echt geen zorgen te maken om een torenhoge energierekening. In Park Valley woon je duurzaam én dat merk je ook in je portemonnee. Twee vliegen in één klap! Weet je wat: bereken het meteen met onze Energiemodule.

image alt

De energiemodule; zo werkt het

Geen rekensommetjes en uitzoekwerk meer. We maken het een stukje makkelijker met onze Energiemodule. Hoe dan? Vul het type warmtelevering en verbruik van je huidige woning in. Heb je het niet bij de hand? De module maakt dan een berekening op basis van CBS-gegevens. Selecteer daarna jouw droomwoning in Park Valley. Met één druk op de knop berekent de formule gemakkelijk hoeveel je kunt besparen als je in deze groene woonvallei woont. Handig, niet?

Bereken direct je besparing
image alt

Kosten besparen én duurzaam wonen

Een lage energierekening en nog duurzaam ook. Dat klinkt natuurlijk altijd als muziek in oren. Zeker in deze tijd! In Park Valley zit je wat dat betreft hélemaal goed. Overal is aan gedacht. Een nieuwbouwwoning in Park Valley heeft standaard lage energielasten dankzij onder meer goede isolatie, zonwerende beglazing, buitenzonwering op zon belaste gevels, zonnepanelen en een collectieve warmtepomp. Óók zijn de woningen volledig gasloos. In essentie stappen we over van energiebronnen die maar één keer gebruikt worden (steenkool en aardgas) naar energie die nooit opraakt, zoals onze fijne zon. Zó ben je perfect op de toekomst voorbereid!

image alt

Klaar om duurzamer te wonen? Dit is je kans!

De woningen van Park Valley fase 1 zijn inmiddels in de verkoop gegaan. Wil je dit jaar nog de sleutel ontvangen van je nieuwe, duurzame woning? Er zijn nog enkele woningen te koop in Park Valley fase 1 die dit jaar nog worden opgeleverd. Stel je voor!

Bekijk het woningaanbod
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Bekijk alle woningen Woningen