Er zijn nog woningen beschikbaar

30 september '22

Nu fase 2a van Park Valley in verkoop is, zijn er al veel kandidaten gelukkig gemaakt met een optie op hun droomwoning. De eerste tekenafspraken zijn zelfs al ingepland! Maar ook als je nog niet je droomwoning hebt gevonden, is er goed nieuws. Er zijn namelijk ook nog woningen beschikbaar. Hiervoor geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt".

image alt

Pak jij je kans?

De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina woningen. Voor de vrije woningen geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt". Voor de woningen die onder optie zijn, kun je je aanmelden voor de reservelijst. In beide gevallen ga je naar je favoriete woning, klik je op de button "optie aanvragen" of "zet me op de wachtlijst" en vul je je gegevens aan. Je ontvangt bericht zodra je in aanmerking komt voor een woning of appartement.

Bekijk de woningen
image alt

Open dagen & openingstijden van projectbureau Park Valley

Ook in oktober ben je álle woensdagen – dat wil zeggen de 5e, 12e, 19e en 26e – tussen 14.00 en 17.00 uur welkom op de Dalsteindreef 2038. De makelaars staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden! Zien we je daar?

image alt

Bereken jouw energiebesparing! De energiemodule van Park Valley is nu beschikbaar

Voor de nieuw beschikbare woningen van Park Valley kun jij middels de Energiemodule nu gemakkelijk bereken hoeveel jij kan besparen. In de module vul je het type warmtelevering en gebruik van je huidige woning in. Vervolgens selecteer je de nieuwe Park Valley woning die jij op het oog hebt. De module doet een snelle berekening en geeft vervolgens overzichtelijk weer hoeveel jij kan gaan besparen. 

Bereken je besparing
  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen