Park Valley fase 2a nu in verkoop

20 september '22

Het is zover: de verkoop van de 75 woningen van Park Valley Fase 2a in Diemen is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op.

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met 27 september 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk 29 september in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. 

Voorkeuren doorgeven
image alt

Open dagen & openingstijden van projectbureau Park Valley

Ook in september ben je álle woensdagen – dat wil zeggen de 7e, 14e, 21e en 28e – tussen 14.00 en 17.00 uur welkom op de Dalsteindreef 2038. Is de woensdag niet jouw dag? Niet getreurd! Op zaterdag 17 en 24 september staan zowel de koffie als de makelaars tussen 10.00 en 12.00 uur voor jou klaar.

Voor diegene met een zeer volle agenda; ook in oktober zullen wij weer open dagen op ons projectbureau organiseren. Tegen die tijd komen we bij je terug met de precieze data en tijden.

image alt

Bereken jouw energiebesparing! De energiemodule van Park Valley is nu beschikbaar

Voor de nieuw beschikbare woningen van Park Valley kun jij middels de Energiemodule nu gemakkelijk bereken hoeveel jij kan besparen. In de module vul je het type warmtelevering en gebruik van je huidige woning in. Vervolgens selecteer je de nieuwe Park Valley woning die jij op het oog hebt. De module doet een snelle berekening en geeft vervolgens overzichtelijk weer hoeveel jij kan gaan besparen. 

Bereken je besparing
  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen