Wonen in Park Valley; gezond én goed voor je portemonnee

30 mei '22

Het duurzaam ontwikkelen van de wijk én de woningen in Park Valley, hebben wij hoog in het vaandel staan. We dragen graag bij aan bewust en toekomstgericht wonen én leven. Voor het milieu maar óók voor jouw gezondheid. Want een aangename, groene woon- en leefomgeving zorgt voor een leefwereld waarin kinderen veilig kunnen opgroeien en waarin je vitaal oud kunt worden. Bovendien zijn de energieneutrale woningen ook nog eens heel vriendelijk voor je portemonnee!

image alt

Zó duurzaam is Park Valley

Park Valley is super duurzaam. Zo zorgen we met slimme oplossingen voor een gezonde woonomgeving waarin flora, fauna én bewoners optimaal floreren. Park Valley is een wijk van de toekomst, waar het jou als bewoner gemakkelijk wordt gemaakt om je afval te scheiden en je via slimme meters inzicht hebt in energieverbruik, verspilling en opwekking. De Warmte Koude Opslag voorziet de hele wijk in maximale uitwisseling van warmte en koude tussen gebouwen en de natuur is overal in de wijk voelbaar. Bovendien blijft de luchtkwaliteit in de wijk en hofjes zelf optimaal, doordat de auto's alleen aan de buitenranden rijden. De gebalanceerde ventilatie met CO2-sturing zorgt tot slot voor schone lucht binnenshuis!

image alt

Energieneutrale woningen

In Park Valley woon je in een energieneutrale woning, met een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,0. Dit komt onder andere door een gasloze manier van verwarmen én de plaatsing van zonnepanelen. Energieneutraal houdt in dat de energie die je verbruikt voor het verwarmen van de woning én voor warm water, ongeveer gelijk is aan de energie die je opwerkt, via bijvoorbeeld de zonnepanelen. Hierdoor zijn de energiekosten voor jouw woning zeer laag! Je hebt alleen nog te maken met de stroomkosten voor bijvoorbeeld verlichting, de televisie en (huishoudelijke) apparaten. En door slim gebruik kun je die kosten natuurlijk zélf laag houden!

De laatst beschikbare woningen

Vrijwel alle bouwnummers van fase 1 zijn inmiddels in optie, op een enkele na. Af en toe komt er namelijk een bouwnummer opnieuw vrij, waarop je direct een optie kunt nemen. Op dit moment zijn dat 2 dubbellaagse woningen, 1 Terraswoning en 1 Appartement XXL. Is groen wonen om de hoek van de stadse reuring jou op het lijf geschreven? Bekijk snel het aanbod van de laatst beschikbare bouwnummers in Park Valley.

Bekijk de woningen
Een duurzame en gezonde leefomgeving Duurzaamheid in Park Valley
Bekijk alle woningen Woningen