Xplore wordt Park Valley; een duurzame woonvallei voor stadse ontdekkers

29 september '21

Wonen aan het water, vrijuit spelende kinderen, take-away koffie en eten om de hoek. Dat is wonen in Park Valley; een nieuwe, groene wijk met ruim 700 woningen op de grens van Amsterdam en Diemen. Hier woon je tussen rust en reuring, in de buurt van alles! Lijkt dit je iets? Dan hebben we goed nieuws. We verwachten begin volgend jaar te starten met de verkoop van de 1e fase, met 41 appartementen. Zorg dat je op de hoogte blijft!

image alt

Xplore wordt Park Valley

Park Valley, eerder aangekondigd onder de voorlopige naam Xplore, is onderdeel van de nieuwe urban woonzone Holland Park in Diemen. Het wordt een nieuwe, goed bereikbare woonwijk met als centraal punt een groene plek die ruimte biedt voor rust, recreatie, ontmoeten en veilig spelen. Een oase van groen, midden in het kloppende hart van Diemen. Park Valley is een duurzame woonvallei voor stadse ontdekkers.

Lees de visie
image alt

Fase 1 in voorbereiding

Het plan Park Valley bestaat uit ruim 700 woningen, waaronder 322 koopwoningen. Op dit moment werken we hard aan de voorbereidingen voor de verkoop van de 1e fase van het plan. Deze fase betreft 41 koopappartementen, die naar verwachting begin volgend jaar in verkoop gaan. Het gaat om 4 verschillende type appartementen:

  • Maisonnettes – circa 100 m2, 2 woonlagen, 3 slaapkamers
  • 4-kamerappartementen – circa 107 m2, gelijkvloers, 3 slaapkamers
  • 4-kamerappartementen – circa 88 m2, gelijkvloers, 3 slaapkamers
  • 2-kamerappartementen – circa 59 m2, gelijkvloers, 1 slaapkamer

Bekijk de planning

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Vul onderaan de pagina je mailadres in, dan houden we je per e-mail op de hoogte van het belangrijkste nieuws binnen dit nieuwe woongebied in Diemen. Je ontvangt bijvoorbeeld bericht wanneer de woningtypen en (voorlopige) prijzen bekend zijn, en natuurlijk als we weten wanneer de verkoop start.

Account aanmaken
Op railsafstand van Amsterdam Diemen
Ons eigen Central Park Voorzieningen