Welkom in Park Valley

25 november '21

Een plek voor stilte en samba. Voor onszelf, en voor elkaar. Park Valley wordt een nieuwe woonwijk binnen de Holland Park-buurt, met woningen, voorzieningen en een brede school. Een plek waar interactie en ontmoetingen tussen bewoners, van alle leeftijden en generaties, worden gestimuleerd door het ontwerp van het plan. Door een geheel autovrij gebied, met groene woonhoven en privétuinen die overlopen in openbaar groen. Voel jij je al thuis? Blijf op de hoogte, de voorbereidingen voor fase 1 zijn in volle gang!

image alt

Voor jong en oud

Wonen aan het water, vrijuit spelende kinderen, take-away koffie en eten om de hoek. Dat is wonen in Park Valley; een nieuwe, groene wijk met ruim 700 woningen op de grens van Amsterdam en Diemen. Hier wonen en leven jong en oud naast elkaar en mét elkaar. In het groen, op school, in het buurthuis. Sociale interactie en ontmoetingen staan centraal in Park Valley, waar voor jong en oud van alles te beleven is. Hier kun (en wil) je je hele leven blijven wonen.

image alt

Fase 1 in voorbereiding

Lijkt dit je iets? Dan hebben we goed nieuws. We zijn druk bezig met de voorbereidingen van de 1e fase van Park Valley, waarin we 41 appartementen in verkoop brengen. We streven ernaar om eind januari het woningaanbod op de website te kunnen delen en naar verwachting starten we aan het einde van Q1 2022 met de verkoop. Het gaat om 4 verschillende typen appartementen:

  • Maisonnettes – circa 100 m2, 2 woonlagen, 3 slaapkamers
  • 4-kamerappartementen – circa 107 m2, gelijkvloers, 3 slaapkamers
  • 4-kamerappartementen – circa 88 m2, gelijkvloers, 3 slaapkamers
  • 2-kamerappartementen – circa 59 m2, gelijkvloers, 1 slaapkamer.

Blijf op de hoogte

Interesse? Zorg dat je op de hoogte blijft! De website wordt de komende periode voortdurend aangevuld met nieuwe informatie. Wil je echt niets missen, vul dan onderaan de pagina je mailadres in, dan houden we je per e-mail op de hoogte van het belangrijkste nieuws over Park Valley. Je ontvangt dan bijvoorbeeld direct bericht wanneer de woningtypen en (voorlopige) prijzen bekend zijn, en natuurlijk als we weten wanneer de verkoop start.

Op railsafstand van Amsterdam Wonen in Diemen
Wanneer is 'de Valley' klaar? Bekijk de planning