Verkoopprocedure en makelaars Park Valley

8 april '24

Het duurt niet lang meer voor we gaan starten met de verkoop van de 59 appartementen in fase 2a Blok I en J van Park Valley. Nu de woningtypen en prijsindicaties online staan, stellen we je ook graag voor aan de 2 makelaars die zijn aangehaakt voor deze projectfase. En we informeren je vast over de verkoopprocedure. Voor het krijgen van een optie op een bouwnummer hanteren we een transparante procedure die je nu al op de website kunt lezen.

De toewijzing

Het begint met het krijgen van een optie op een bouwnummer. Bij de toewijzing van de appartementen in Park Valley doen we ons best om zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij hanteren wij de volgende procedure:

Optimale bezetting

Een optimale bezetting van alle bouwnummers is belangrijk voor ons. Dat betekent dat het bouwnummer aan jou wordt toegewezen als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer, ook wanneer dit niet je eerste voorkeur is. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen een woning toewijzen. Er vormt één uitzondering: we proberen kandidaten mét een financiële check altijd een woning toe te wijzen op basis van de bovenstaande criteria, beginnend bij de eerste voorkeur.

Woning kopen? Zo werkt het!
image alt

Van de Steege Makelaarsgroep

De projectmakelaars van Van de Steege kennen alle ins en outs van het nieuwbouwproject en begrijpen jouw vragen. Daarnaast hebben zij verstand van zaken als bouwrentes en erfpachtconstructies en begeleiden ze je tot de sleuteloverdracht. Zit hier veel tijd tussen? Geen zorgen, de makelaar blijft gedurende de hele periode beschikbaar als jouw aanspreekpunt.

Van der Steege Makelaarsgroep
Buikslotermeerplein 418
1025 WP  Amsterdam
[email protected]
T 020 435 70 40

image alt

Wijzwonen

Wieke Z. Nijmeijer is freelance nieuwbouwmakelaar. "Al zolang ik me kan herinneren heb ik een voorliefde voor wonen, mensen en interieur. Sinds 2004 houd ik me als makelaar specifiek bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten. In opdracht van de projectontwikkelaar help ik bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, of nog beter: een nieuw thuis.

Hoewel er bij zo’n beslissing allerlei emoties komen kijken, is een nieuw thuis geen impulsaankoop. Daarom neem ik graag de tijd om de nieuwe woning grondig te bespreken. Ik vertel over bouwkundige zaken zoals ontwerp en gebruikte materialen, breng een plattegrond tot leven en loop als het ware mee door de woning. Daarnaast adviseer ik over de juridische en financiële aspecten om vervelende verrassingen te voorkomen. Zodat straks achter die nieuwe voordeur niet alleen het hart, maar ook het hoofd zich thuis voelt."

Wijz Wonen
[email protected]
T 06-42686251

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Benieuwd naar Park Valley? Bekijk de woningtypen in fase 2a