Verkoopprocedure en makelaars Park Valley

13 januari '22

Het duurt niet lang meer voor we gaan starten met de verkoop van de 41 appartementen en maisonnettes in fase 1 van Park Valley. Nu de woningtypen en prijsindicaties online staan, stellen we je ook graag voor aan de 2 makelaars die zijn aangehaakt voor deze projectfase. En we informeren je vast over de verkoopprocedure. 

De toewijzing

Het begint met het krijgen van een optie op een bouwnummer. Bij de toewijzing van de appartementen in Park Valley doen we ons best om zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij hanteren wij de volgende transparante procedure:

Optimale bezetting bouwnummers

Wij streven naar een optimale bezetting van alle bouwnummers. Dat betekent dat - als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer - dat bouwnummer aan jou wordt toegewezen, ook als het betreffende bouwnummer niet jouw 1e voorkeur is.

Woning kopen? Zo werkt het!
image alt

Van de Steege Makelaarsgroep

De projectmakelaars van Van de Steege kennen alle ins en outs van het nieuwbouwproject en begrijpen jouw vragen. Daarnaast hebben zij verstand van zaken als bouwrentes en erfpachtconstructies en begeleiden ze je tot de sleuteloverdracht. Zit hier veel tijd tussen? Geen zorgen, de makelaar blijft gedurende de hele periode beschikbaar als jouw aanspreekpunt.

Van der Steege Makelaarsgroep
Buikslotermeerplein 418
1025 WP  Amsterdam
projecten@vandesteege.nl
T 020 435 70 40

image alt

Wijzwonen

Wieke Z. Nijmeijer is freelance nieuwbouwmakelaar. "Al zolang ik me kan herinneren heb ik een voorliefde voor wonen, mensen en interieur. Sinds 2004 houd ik me als makelaar specifiek bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten. In opdracht van de projectontwikkelaar help ik bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, of nog beter: een nieuw thuis.

Hoewel er bij zo’n beslissing allerlei emoties komen kijken, is een nieuw thuis geen impulsaankoop. Daarom neem ik graag de tijd om de nieuwe woning grondig te bespreken. Ik vertel over bouwkundige zaken zoals ontwerp en gebruikte materialen, breng een plattegrond tot leven en loop als het ware mee door de woning. Daarnaast adviseer ik over de juridische en financiële aspecten om vervelende verrassingen te voorkomen. Zodat straks achter die nieuwe voordeur niet alleen het hart, maar ook het hoofd zich thuis voelt."

Wijz Wonen
wieke@wijzwonen.nl
T 06-42686251

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Benieuwd naar Park Valley? Bekijk de woningtypen in fase 1