De definitieve prijzen zijn bekend

18 februari '22

De prijzen van de woningen in Park Valley Diemen zijn bekend. Wat betaal je straks voor een appartement, terraswoning of dubbellaagse woning in het groen? In dit bericht lees je er alles over.

image alt

Hoe ziet jouw wensenlijst eruit?

De prijzen per woning vind je op de pagina woningen. Daar vind je verdere informatie over de ligging, de kenmerken en zie je de illustratieplattegronden per verdieping. De prijzen per woning zijn vrij op naam (v.o.n.). Dat houdt in dat onder andere de volgende posten zijn inbegrepen: makelaarskosten, notariskosten voor de leveringsakte en aansluiting van elektra, water en riolering. De woning staat op eigen grond; er rust geen erfpacht op.

Met het overzicht van de prijzen kan je jouw wensenlijstje compleet maken. Voeg jouw droomwoning(en) toe aan je lijst door op het hartje te klikken. De woningen staan dan opgeslagen, zodat jij straks bij de start van de verkoop makkelijk je voorkeuren kunt doorgeven. De verkoop start naar verwachting in maart en deze eerste 41 woningen worden Q3 2023 al opgeleverd! 

Bekijk de woningen
Planning Wanneer kan ik wonen in Park Valley?
Woningen Bekijk de woningen