Start verkoop datum Park Valley fase 2a Blok I en J is bekend

28 mei '24

De verkoop van de 59 appartementen in Park Valley Diemen start op dinsdag 11 juni om 10:00 uur. In dit bericht lees je alles over de verkoop van de woningen en wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een woning.

Park Valley fase 2a Blok I & J bestaat uit Appartementen in verschillende formaten. Op de woningenpagina zie je de verschillende typen en bouwnummers van deze fase en al hun kenmerken. Op de interactieve kaart kun je ook direct zien waar jouw favoriete appartement in het gebouw precies ligt.

image alt

Online inschrijving

De inschrijving voor de woningen is volledig online. Daarvoor heb je een Mijn Eigen Huis-account nodig. In dit persoonlijke account kun je jouw favoriete woningen beheren en kun je zodra de verkoop is gestart jouw voorkeuren doorgeven. Geïnteresseerd en heb je nog geen account? Maak 'm dan snel even aan! Dan ben je nu alvast goed voorbereid op de verkoop. 

Je kunt je inschrijven voor een of meerdere woningen voor deze fase tot en met maandag 17 juni 10.00 uur. De toewijzing van de woningen wordt op dinsdag 18 juni rond 17.00 uur bekend gemaakt. Ook deze informatie vind je dan in jouw account. 

Maak een account aan

Vergeet je niet de financiële check?

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Dit kan dus in je voordeel werken. Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door een document van je bank, hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker te sturen.

Meer over de financiële check
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod