Kom langs tijdens de NVM Open Huizen Dag

13 maart '23

Would you like to read this in English? 

Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt of heb je je oog al laten vallen op een woning in Park Valley? Dan is het mogelijk om tijdens de NVM Open Huizen Dag kennis te maken met de locatie en de nog beschikbare woningen. Op zaterdag 1 april ben je tussen 11.00 en 15.00 uur van harte welkom. Laat je geheel vrijblijvend informeren over de voordelen van het kopen van een nieuwbouwwoning in dé groene woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen.

image alt

Zet in je agenda!

Heb je vragen over de woningen of wil je jouw woonwensen met ons bespreken? Er staan professionals voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We ontvangen je graag op de bouwplaats aan het Bergwijkdreef. Het is mogelijk om daar je auto te parkeren. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. De koffie staat klaar!

  • Zaterdag 1 april 2023
  • 11.00 - 15.00 uur
  • Bergwijkdreef, Diemen

image alt

Dit jaar nog wonen in Park Valley fase 1

Wil je dit jaar nog de sleutel ontvangen van je nieuwe woning of appartement? Dat kan! Er zijn nog enkele terraswoningen, appartementen en dubbellaagse woningen te koop in Park Valley fase 1 die dit jaar nog worden opgeleverd. Laat ons weten in welke woning je geïnteresseerd bent. We vertellen je er graag alles over!

Neem alvast een optie
Wanneer kan ik er gaan wonen? Planning Park Valley
Bekijk alle woningen Woningen