Nieuwe fase Park Valley online

16 februari '24

Park Valley is de nieuwe woonwijk binnen de Holland Park-buurt in Diemen. Een plek waar interactie en ontmoetingen tussen bewoners, van alle leeftijden en generaties, worden gestimuleerd. Door een geheel autovrij gebied met groene woonhoven en tuinen die overlopen in openbaar groen. Inmiddels zijn alle woningen in fase 1 verkocht. Hoogtijd om te starten met fase 2!

image alt

Aanbod Park Valley fase 2a blok I en J

Alle woningen in fase 1 van Park Valley zijn verkocht. Het is dus tijd om te starten met de voorbereidingen van de volgende fase van dit nieuwbouwproject in Diemen. Fase 2a Blok I en J  bestaat uit 59 appartementen in 6 verschillende typen, namelijk de volgende:

11 Appartementen S van 50-56 m2
14 Appartementen M van 68-76 m2
17 Appartementen L van 80-95 m2
13 Appartementen XL van 98-108 m2
3 Appartementen Riant van 133 m2
1 Appartement Royaal van 149 m2

Wil je meer informatie over de woningen? Bekijk dan het woningaanbod. 

Bekijk de woningen

Planning

De eerste fase is helemaal uitverkocht. Deze fase met 41 koopwoningen is eind 2023 opgeleverd. De verkoop van de volgende fase start in het voorjaar van 2024. Dit zijn 59 appartementen in verschillende soorten en maten. De bouw van deze fase start naar verwachting in het 2e kwartaal van 2025 en de oplevering in het 3de kwartaal van 2026. 

Planning Park Valley
image alt

Toewijzing

De aanmeldduur voor de projectfase speelt bij de toewijzing van Park Valley fase 2 een belangrijke rol. Dit betekent dat het slim is om je zo snel mogelijk aan te melden als belangstellende om zo je kans op een appartement in Park Valley te vergroten. De aanmeldduur is 1 van de criteria die wij volgen bij de toewijzing. Wil je weten wat je nog meer kunt doen om te droomwoning te bemachtigen? Bekijk dan de servicepagina toewijzing. Hier leggen we precies uit hoe het werkt.

Méér informatie

Interesse?

Heb jij interesse in een van deze woningtypen in Park Valley fase 2? Maak dan nu alvast een Mijn Eigen Huis-account aan markeer je favoriete woning(en) met het hartje. De komende periode komt er steeds meer informatie beschikbaar zoals artist impresssions, plattegronden, prijzen en verkoopinformatie. Als belangstellende ontvang je de nieuwsbrief en ben je steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én je hoort het wanneer de start verkoop-datum bekend is. Naar verwachting is dit nog voor de zomer 2024!

Mijn Eigen Huis
Welk appartement is jouw favoriet? Bekijk de woningen
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen