Leven en beleven in (de buurt van) Park Valley

15 februari '22

Wie van reuring houdt zit in Park Valley goed. De wijk bruist op een ingetogen manier en het ligt ideaal ten opzichte van Diemen en - natuurlijk - Amsterdam. Of je nu verlangt naar een cappuccino to go, hardloopsessie in het park of arthouse film in de bios: vanuit Park Valley is alles binnen handbereik. Niets moet, alles kan. Ontdek het zelf!

image alt

Op de rand van rust en reuring

Werken, sporten, vrienden zien, familiebezoekjes, (misschien zelfs kids )… Er zitten haast te weinig uren in de dag en dagen in de week. Ons drukke bestaan vraagt dan ook om een welverdiend rustpunt. Hoe fijn als jouw huis dat biedt? In Park Valley kom je thuis in een groene oase en proef je elke dag van het intieme buurtgevoel. En dat terwijl je de nodige reuring op steenworpafstand vindt. Of dat nu in Diemen of Amsterdam is.

image alt

Mee naar Diemen-Zuid

De Campus naast Park Valley biedt talloze faciliteiten, waaronder een Albert Heijn, kapper en fietsenwinkel. Hier start je de dag in de gym, strijk je met je laptop neer in een café en drink je een afsluitende borrel in wijnbar Vinvino. Diverse restaurants stillen alle soorten honger en serveren ook take-away. Ideaal als je geen zin hebt om te koken. In het naastgelegen project Holland Park ontmoet je straks gelijkgestemden in een van de cafés, galeries of kleine winkeltjes. Liever een uitgebreide supermarkt- of shopsessie? Dan is het overdekte winkelcentrum Diemerplein waar je moet zijn. Je vindt hier de Albert Heijn XL en zo’n 70 winkels en horeca onder één dak. Van de kleine speciaal- of verszaak tot de HEMA en Action.

Fase 1 in voorbereiding

De verkoop van Park Valley fase 1, direct tegenover het park, is momenteel in voorbereiding. Deze fase bestaat uit 41 woningen en komt nog voor aankomend voorjaar in verkoop. De woningtypen en prijsindicaties staan reeds op de website. Heb je interesse? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte met de nieuwsbrief over Park Valley. Je ontvangt dan bijvoorbeeld direct bericht als de start verkoopdatum bekend is.

Bekijk de woningen in fase 1
Op railsafstand van Amsterdam Wonen in Diemen
Fase 1 in voorbereiding Bekijk de woningtypen