In de schijnwerpers: appartement-S in Park Valley

18 maart '24

Op zoek naar een gloednieuw appartement, het liefst niet te groot maar in ieder geval wel met een balkon? Zoek niet verder! In Park Valley komen 12 appartementen van dit type beschikbaar. De locatie is perfect want je woont hier in een groene woonvallei in een duurzame, gezonde leefomgeving. Zowel binnen als buiten ervaar je een oase van rust. En dat allemaal met de bruisende dynamiek van de stad Amsterdam om de hoek.

Van alle gemakken voorzien

Kom binnen! De keuken en woonkamer staan in open verbinding met elkaar. Open de openslaande deur naar het balkon en verbind het buitenleven met binnen. Wat een fijn uitzicht heb je hier! Verder is er 1 slaapkamer, een separaat toilet en een badkamer met 2 wastafels en een douche. Je hebt de vrijheid om de badkamer en toiletruimte naar eigen wens in te richten. In de afgesloten technische ruimte bevinden zich aansluitpunten voor de wasmachine. De (elektrische) fietsen plaats je in de berging van het gebouw en mocht je wat hoger wonen, dan neem je gemakkelijk de lift naar boven. Indien gewenst, dan kun je ook nog een parkeerplaats afnemen in de garage onder het complex.

Ja! Ik heb interesse
nieuwbouw diemen park valley plattegrond appartement S

Extra leenruimte A+++ label

Wist je dat vanaf 2024 het energielabel van de woning meeweegt in je hypotheekruimte? Je krijgt namelijk extra leenruimte als je een energiezuinige nieuwbouwappartement in Park Valley koopt. Naast het feit dat het goed is voor het milieu én jouw wooncomfort, is het dus ook fijn voor je portemonnee. Zo kun je met het A+++ label van Park Valley tot wel €20.000 extra lenen!

image alt

Pluspunten op een rij

  • Woonplezier van circa 50 m² - 56 m²
  • Inclusief luxe tegelwerk en sanitair
  • Vloerverwarming geheel
  • Balkon op het westen
  • Energielabel A+++ 
  • Inclusief buitenzonwering
  • Wonen in een parkachtige omgeving
  • Amsterdam om de hoek

Nationale Hypotheek Garantie mogelijk

Koop je een S-appartement in Park Valley dan is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten mét Nationale Hypotheek Garantie, de zogenaamde NHG. Je krijgt hierdoor meer financiële zekerheid. NHG biedt consumenten een vangnet in minder goede tijden en deze zekerheid waarderen hypotheekverstrekkers vaak met een lagere hypotheekrente voor jou als klant. Meer weten? Lees verder op de website van NHG

Start verkoop: eind mei 2024

Binnenkort komt het moment waarop je kunt gaan nadenken over welke woning het beste bij jou past. Begin april komen de bouwnummers online met de definitieve prijzen. Dat betekent dat je dan precies weet waar je aan toe bent voordat de verkoop eind mei 2024 daadwerkelijk van start gaat. Houd je mailbox goed in de gaten voor meer informatie en wie weet ben jij straks de trotse eigenaar van een gloednieuw appartement in Park Valley!

Wanneer gebeurt er wat? Bekijk de planning
Park Valley: wonen op een unieke plek Maak kennis met appartement S