Gratis inzicht in jouw financiële mogelijkheden

22 februari '22

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere bouwnummers in Park Valley? Meld je dan nu aan voor een gratis oriëntatiegesprek met een van onze Rabobank adviseurs. Zij geven je graag vrijblijvend inzicht in de mogelijkheden van een financiering en de bijbehorende hypotheeklasten. Maak kennis met onze adviseurs.

Hoe werkt het?

Inzicht in je eigen financiële mogelijkheden, dat kan in je voordeel werken! Zo weet je of het bouwnummer van jouw voorkeur ook qua financiële lasten bij je past. Én of je geld overhoudt voor die gave Eames Lounge Chair XL die al zo lang op je verlanglijstje staat. Wil jij financieel goed voorbereid zijn op jouw toekomst in Park Valley? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak maken met een financieel adviseur van de Rabobank voor een gratis oriëntatiegesprek. 

Voor Park Valley zijn Kimberley Willemsen en Christiaan Schouten van Rabobank de financieel adviseurs nieuwbouw. Ze gaan graag met je in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor je nieuwe woning in Diemen. Met hun kennis van de regio en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken. Lees hier alle informatie over de hypotheken van de Rabobank.

Maak kennis met onze adviseurs

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek voor jouw woning in de groene woonvallei Park Valley. Neem contact op met een van onderstaande Rabobank adviseurs via de contact-button. Meer informatie over het kopen van een nieuwbouwwoning, de toewijzing en online kopen of bij de makelaar vind je op deze website op de pagina woning kopen.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen
Jouw huis in Park Valley financieren? Lees er alles over
Een woning kopen in Park Valley? Lees hier hoe het werkt