Gezellige meet & greet op de bouwplaats van Park Valley

26 april '23

Op donderdagmiddag 20 april jl. was het gezellig druk op de bouwplaats van Park Valley. Alle kopers kwamen naar de locatie voor een meet & greet. Een unieke kans voor de toekomstige bewoners om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen maar ook om kennis te maken met de ontwikkelaars. De middag begon met een enthousiast welkomstwoord door projectdirecteur Tjakko Smit en aansluitend was er een speech van de Dakdokters. 

image alt

Wensen komen tot bloei!

Samen met de toekomstige bewoners werd een deel van de beplanting ingezaaid. Speciaal voor deze gelegenheid waren er bedrukte groeikaarten met zaadjes beschikbaar om een wens op te schrijven. Welke wensen komen straks tot bloei? Het zonnetje kwam ook nog even tevoorschijn en na de symbolische handeling was er voldoende gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met de toekomstige buren. Het was een geslaagde middag!

Enthousiast geworden?

Ben je na het lezen van dit nieuwsbericht en het zien van de foto's ook enthousiast geworden over Park Valley? Wie weet is dit dan ook wel dé plek voor jou! In Park Valley is al 70% van de woningen verkocht, maar er zijn nog enkele terraswoningen, appartementen en dubbellaagse woningen beschikbaar die dit jaar nog worden opgeleverd. Je hoeft dus niet heel erg lang meer te wachten voordat je woning klaar is. Je kunt direct een optie nemen op één van de vrije bouwnummers. 

Optie aanvragen
Iets vragen? Neem contact op
Wat is de planning van de bouw? Planning Park Valley