Droom je van een groene woonvallei? Dit is je kans!

19 januari '23

Met een dampende koffie in je ene hand en met je andere hand in de warme zak van je zachte badjas staar jij naar buiten. De ijspegels hangen aan je balkon. Het is nog muisstil in huis, maar ook in ‘De Valley’. Eigenlijk is het nog iets te fris om je balkondeuren te openen en de frisse lucht in te ademen. Maar vandaag kun je het niet laten. De ochtendzon weerkaatst op het natuurijs voor je deur. De eerste schaatser komt voorbij. Een bewoner uit Park Valley. Je neemt een slokje van je koffie. Wat een geluksmoment. Wil jij je dag ook zo beginnen?

image alt

Nog een aantal vrije woningen

Misschien heb jij wel goede voornemens dit jaar om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. En niet zomaar een woning. Het liefst in een groene woonvallei. Op de grens van Amsterdam en Diemen. Met intieme binnenhofjes, idyllische wandelpaden of groene speelplekken verscholen tussen de bomen. Waar je een praatje maakt met de bewoners. Komt dit voor in je droom? Dan hebben we goed nieuws voor je! Er zijn namelijk nog enkele terraswoningen, appartementen en dubbellaagse woningen te koop in Park Valley fase 1.Gelijkvloers? Met eigen balkon óf een terras met uitzicht over het Bergwijkpark? Het kan allemaal! Neem gerust een kijkje.

Direct naar woningaanbod
image alt

Fase 1 dít jaar nog opgeleverd

De eerste twee fases van Park Valley zijn op dit moment in verkoop zoals je ziet. Maar nog leuker om te weten is wanneer de eerste woningen worden opgeleverd natuurlijk! Er wordt hard gewerkt op de bouwplaats en fase 1 met 41 koopwoningen wordt in Q4 2023 al opgeleverd. Ook de bouw van de parkeergarage en de school is in volle gang. Het duurt dus niet lang meer of jij staat vanaf je balkon te staren naar die prachtige omgeving. Ga maar alvast fantaseren over de inrichting! Fase 2 met 75 koopwoningen wordt naar verwachting in Q4 2024 opgeleverd. Toch nog even tijd nodig om na te denken? Na fase 2a volgen er nog 3 fases.

Welkom op de open dagen!

Hulp nodig om die laatste stap te zetten? Daar zijn wij natuurlijk voor! Bij de open dagen kun je al je vragen stellen, de maquette bekijken en langs de bouwplaats lopen. Stel jezelf voor dat je er al woont. Proef de sfeer van Park Valley! De ideale manier is om er daadwerkelijk te staan. In die groene woonvallei. Misschien zit jouw toekomstige droomwoning er wel tussen. In de maanden januari, februari en maart 2023 ben je op alle woensdagen van 14.00 tot 17.00 uur van harte welkom op het projectbureau aan de Dalsteindreef 2038 in Diemen. We zien je dan!

Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Bekijk alle woningen Woningen