Dit jaar nog de sleutel van jouw droomwoning in Park Valley?

25 oktober '23

In Park Valley woon je midden in het groen en met de stad om je heen. Het is om de hoek van ons geliefde stadje Amsterdam en een ideale uitvalsbasis voor naar werk, vrienden of familie. Ook wonen in dé groene woonvallei op de grens van Amsterdam en Diemen? Dat kan! Er zijn nog twee prachtige terraswoningen beschikbaar. En het mooiste is dat de sleutel dit jaar nog in jouw bezit kan komen!

image alt

De laatste 2 terraswoningen

De ruime terraswoningen in fase 1 van Park Valley bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping. Elke woning heeft een privé terras op het westen, waar je tijdens de middag- en avondzon kan genieten van het uitzicht op de schilderachtige, groene binnentuin. Op de benedenverdieping bevindt zich de woonkamer, de ruime lichte keuken en een schuifpui naar het terras. Boven zijn maar liefst drie slaapkamers. Geen drie slaapkamers nodig? Maak dan van de derde ruimte je eigen kantoortje, gym of walk-in closet!

Alle woningen zijn voorzien van vloerwarming, hoogwaardige isolatie en drievoudige zonwerende beglazing. Ze beschikken over energielabel A++++, waardoor er een zeer comfortabel en gezond binnenklimaat heerst in de woningen. Het woonoppervlakte van de drie (nu nog!) beschikbare woningen varieert van 96 tot 100 m2. In Park Valley woon je heerlijk te midden van het groen. Kinderen? De Brede School bevindt zich voor de deur! Kortom: dit is jouw droomwoning!

TERRASWONING #019

Prijs: € 632.326 v.o.n.
Grootte: 100 m2
Label: A++++
Slaapkamers: 3

Parkeerplaats optioneel: €37.500
Parkeerplaats met laadpaal: €49.500

TERRASWONING #019

TERRASWONING #022

Prijs: € 574.000 v.o.n.
Grootte: 96 m2
Label: A++++
Slaapkamers: 3

Parkeerplaats optioneel: €37.500
Parkeerplaats met laadpaal: €49.500

TERRASWONING #022

Direct een optie?

Zie jij jezelf hier al wonen? Vraag dan direct een optie aan op uw favoriete bouwnummer! Lees hier hoe het werkt.

Woning kopen
Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen op Park Valley? Bekijk het aanbod