De woningen in Park Valley fase 2a Blok I en J zijn toegewezen

17 juni '24

De uitslag van de toewijzing van de woningen in Park Valley Diemen is bekend. Alle kandidaten hebben inmiddels bericht ontvangen of zij een woning toegewezen hebben gekregen (heb je geen mail ontvangen? Check je Spambox). Daarnaast is de uitslag terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Hoe ziet het verdere proces er nu uit? Dat lees je in dit bericht.

Wel een woning

Gefeliciteerd! Je hebt een woning toegewezen gekregen! Bevestig je optie in je Mijn Eigen Huis account, je hebt hier 48 uur de tijd voor. Maak een keuze of je een afspraak wilt met de makelaar of geef aan dat je voldoende informatie hebt om het online koopproces te starten. Je kunt zelf kiezen of je langs de makelaar wilt, alles thuis zelf wilt doen of een combinatie van beide. Ongeacht je keuze is een optie vrijblijvend en kosteloos. Aan jou de keuze!

Geen woning

Helaas, er waren meer kandidaten voor de door jou opgegeven bouwnummers. Je staat voor deze bouwnummers op de reservelijst. Als iemand afziet van de optie, dan wijzen we opnieuw toe aan de hand van de toewijzingsprocedure. Je ontvangt automatisch bericht als je alsnog een optie toegewezen hebt gekregen. Er zijn ook nog beschikbare woningen! De actuele beschikbaarheid van de woningen vind je op de pagina woningen. 

image alt

Vrije bouwnummers

Er zijn nog enkele vrije woningen waar op dit moment geen kandidaten voor zijn. Voor deze woningen geldt "wie het eerste komt, wie het eerste maalt". Op de pagina woningen zie je altijd de actuele status van de woningen. Is een bouwnummer vrij? Vraag dan direct een optie aan. Klik op het bouwnummer dat vrij is en laat je gegevens achter via de button 'optie aanvragen'. Indien je in aanmerking komt, krijg je persoonlijk bericht.

Naar de woningen
Vragen? Neem contact op
Hoe worden de woningen toegewezen? Bekijk toewijzing