Verkoopdatum Park Valley bekend!

7 maart '22

Dinsdag 15 maart start om 10:00 uur de online verkoop van de 41 woningen in Park Valley Diemen. Op die dag zijn alle documenten te bekijken en kun je jouw voorkeur(en) doorgeven. Weet jij al welke woning jij kiest? Bereid je alvast voor!

image alt

Inschrijfprocedure

Als op 15 maart de online verkoop start kun je maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Dat doe je door jouw gewenste bouwnummers vanuit het woningoverzicht of de wensenlijst in het winkelmandje te plaatsen. Ze worden direct opgeslagen in jouw account. Voorkeuren doorgeven kan tot maandag 21 maart 17:00 uur. Op dinsdag 22 maart is de uitslag van de toewijzing zichtbaar in jouw account én je ontvangt een e-mail.

Meer informatie
image alt

Woningzoeker staat live

Alle appartementen zijn anders in Park Valley fase 1. Verschil in grootte, prijs, aantal kamers, ligging aan het Bergwijkpark of juist aan de binnentuin. Met de nieuwe woningzoeker filter jij gemakkelijk jouw woonwensen, bekijk je eenvoudig de woningen in deze groene woonvallei en maak je de zoektocht naar jouw droomwoning een stuk makkelijker! Wat is jouw favoriet? 

Bekijk woningzoeker

Wanneer kan ik wonen in de Valley?

Sneller dan je denkt! De eerste 41 woningen uit fase 1 worden samen met de school in Q3 2023 namelijk al opgeleverd. Meer informatie over de vervolgfases en planning lees je op de pagina planning. 

Bekijk planning

Mijn Eigen Huis

Als je straks in aanmerking wilt komen voor een van de woningen in Park Valley heb je een Mijn Eigen Huis account nodig. Daarmee kan je straks gemakkelijk je voorkeuren doorgeven, de verkoopdocumenten bekijken en pas je je gegevens aan. Als je een optie op een woning krijgt, zie je in jouw account de status staan. Ook geef je zelf aan hoe je jouw aankoop wilt doen: via de makelaar, volledig online of een combinatie van beide.

Account aanmaken
Hoe werkt dat eigenlijk? Woning kopen
Heb jij al een account? Naar Mijn Eigen Huis