Park Valley nu in verkoop

15 maart '22

Het is zover: de verkoop van de 41 woningen van Park Valley Fase 1 in Diemen is gestart! Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Verkooptekeningen vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons verkoopteam op.

image alt

Geef je voorkeuren door

Ga er eens voor zitten en bekijk alles goed. Geef daarna online maximaal 5 voorkeuren door. Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen uit je lijstje? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met 21 maart 17:00 uur. De uitslag van de toewijzing krijg je uiterlijk dinsdag 22 maart in je mailbox. In jouw account van Mijn Eigen Huis zie je of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. 

Voorkeuren doorgeven
image alt

Kom langs en stel je vraag aan de makelaar

Heb je vragen of wil je naar de maquette kijken? Kom dan langs op ons projectbureau en stel je vragen aan de makelaars. Uiteraard is er ook gelegenheid de omgeving te verkennen en langs de bouwplaats te lopen. 

Het projectbureau aan de Dalsteindreef 2038 is geopend op:

- Woensdag 9/16/23/30 maart van 14.00 tot 17.00 uur
- Zaterdag 12/19/26 maart van 10.00 tot 13.00 uur

Op de kaart kun je zien waar het Park Valley informatiepunt zit. Zien we je daar?

  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen