De Makelaar over Park Valley

10 maart '22

Margretha Kiela van Van de Steege Projectmakelaars vertelt je in deze video over wonen in Park Valley. Ze vertelt je meer over onder andere de ligging, inrichting van de wijk, en geplande oplevering. Benieuwd? Bekijk de video hieronder. 

Vragen?

In de video vertelt de makelaar je wat ins en outs over Park Valley. Maar als je een optie krijgt op één van de woningen dan heb je vast nog veel meer vragen. Geen zorgen! De makelaars die de verkoop van de woningen van Park Valley begeleiden hebben verstand van zaken. Ze kunnen je alles vertellen over bijvoorbeeld bouwrentes en erfpachtconstructies en begeleiden je tot de sleuteloverdracht. Zij blijven gedurende de hele periode beschikbaar als jouw aanspreekpunt. 

Wie zijn de makelaars?

Wie zijn de makelaars die betrokken zijn bij Park Valley? We stellen ze hieronder nog een keer aan je voor. 

image alt

Van de Steege Makelaarsgroep

De projectmakelaars van Van de Steege kennen alle ins en outs van het nieuwbouwproject en begrijpen jouw vragen. Daarnaast hebben zij verstand van zaken als bouwrentes en erfpachtconstructies en begeleiden ze je tot de sleuteloverdracht. Zit hier veel tijd tussen? Geen zorgen, de makelaar blijft gedurende de hele periode beschikbaar als jouw aanspreekpunt.

Van der Steege Makelaarsgroep
Buikslotermeerplein 418
1025 WP  Amsterdam
[email protected]
T 020 435 70 40

image alt

Wijzwonen

Wieke Z. Nijmeijer is freelance nieuwbouwmakelaar. "Al zolang ik me kan herinneren heb ik een voorliefde voor wonen, mensen en interieur. Sinds 2004 houd ik me als makelaar specifiek bezig met de verkoop van nieuwbouwprojecten. In opdracht van de projectontwikkelaar help ik bij de aankoop van een nieuwbouwwoning, of nog beter: een nieuw thuis.

Hoewel er bij zo’n beslissing allerlei emoties komen kijken, is een nieuw thuis geen impulsaankoop. Daarom neem ik graag de tijd om de nieuwe woning grondig te bespreken. Ik vertel over bouwkundige zaken zoals ontwerp en gebruikte materialen, breng een plattegrond tot leven en loop als het ware mee door de woning. Daarnaast adviseer ik over de juridische en financiële aspecten om vervelende verrassingen te voorkomen. Zodat straks achter die nieuwe voordeur niet alleen het hart, maar ook het hoofd zich thuis voelt."

Wijz Wonen
[email protected]
T 06-42686251

Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Benieuwd naar Park Valley? Bekijk de woningen