Leuk nieuws: de bouw van fase 1 is gestart en de eerste contouren worden al zichtbaar! Er komt binnen deze fase af en toe een bouwnummer vrij waarop je direct een optie kunt nemen. Op dit moment zijn dat alleen bouwnummer 17 en 26, beiden met fantastisch uitzicht op het Bergwijkpark. Wacht niet langer en bekijk of dit jouw favoriete woning is.

DE EERSTE CONTOUREN

28 april '22

In Park Valley proef je elke dag van het buitenleven en een intiem buurtgevoel. En dat met de nodige reuring in Diemen en Amsterdam om de hoek. De woonwijk als geheel telt straks zo’n 700 woningen en verschillende andere voorzieningen, waaronder een basisschool. Nu is het de beurt aan fase 1, waarin 41 unieke woningen pal tegenover het park vorm krijgen. Van appartementen in verschillende formaten tot dubbellaagse- en terraswoningen. De bouw is in volle gang en naar verwachting wordt fase 1 in Q3 van 2023 al opgeleverd!

image alt

WONEN ALS IN EEN STADSPARK

In én om Park Valley barst het van het groen. Zo vind je er intieme binnenhoven, wandelpaden die het gebied doorklieven en het nieuw aangelegde Bergwijkpark aan de overkant van de buurt. Met talloze speelveldjes en wandelpaden is dit voor jong en oud een fijne plek om te zijn. Ideaal is dat je in Park Valley ook qua voorzieningen helemaal goed zit. De naastgelegen Campus biedt talloze faciliteiten, waaronder een Albert Heijn, kapper en fietsenwinkel. Hier start je de dag in de gym, strijk je met je laptop neer in een café en drink je een afsluitende borrel in wijnbar Vinvino. Niets moet, alles kan. Ontdek het zelf!

image alt

DE LAATSTE VRIJE BOUWNUMMERS

Alle bouwnummers van fase 1 zijn inmiddels in optie, op een enkele na. Zo nu en dan komt er een bouwnummer vrij die je direct als optie kunt nemen. Is groen wonen om de hoek van de stadse reuring jou op het lijf geschreven? Bekijk snel het aanbod. 

Bekijk woningen
Wat is jouw droomwoning? Bekijk de bouwnummers
Welke voorzieningen zijn er? Dit biedt Park Valley