Bouwupdate mei Park Valley

19 juni '23

De voortgang van Park Valley fase 1 speelt zich nu - in de zogeheten afbouwfase - voornamelijk binnen in de woningen af. Wat er de afgelopen tijd zoal is gedaan? Je bent helemaal op de hoogte na deze bouwupdate. Kijk en lees je weer gezellig mee?

Voortgang binnen..

Binnen in de woningen is de aannemer bezig geweest met het plaatsen van de binnenwanden, waar ook meteen de elektravoorzieningen en isolatie zijn aangebracht. Verder zijn voor de toiletten de inbouwreservoirs op hun plek bevestigd en zijn in de noodtrappenhuizen de stalen spiltrappen via het dak ingehesen.

... én buiten

Maar ook buiten is wel iets van de voortgang zichtbaar. Van het bouwblok op de kop zijn de betonelementen bijna op hoogte en ook en gaan de werkzaamheden aan het gevelmetselwerk op de tussengelegen bouwblokken gestaag verder.

image alt

Werkzaamheden tot aan de bouwvak

Al het harde werken op de bouwplaats werd op 20 april beloond met lekker portie versie friet.

Met nog ongeveer 1,5 maand te gaan tot de aannemer van een welverdiende bouwvakantie gaat genieten, staan er nog wel wat werkzaamheden op de planning. Naast de afbouwwerkzaamheden waar ook nu al aan wordt gewerkt, zoals het
plaatsen van binnenwanden en het aanbrengen van elektra, staat ook het smeren van de dekvloeren op het programma voor de bouwvak. Daarnaast worden de gevelafwerking en de daken inclusief de zonnepanelen geplaatst.

Nu kopen is nog dit jaar verhuizen

Nu kopen is nog dit jaar verhuizen naar Park Valley. Verhuis jij straks naar die laatste Terraswoning of de laatste beschikbare Dubbellaags woning? Of heb je meer interesse in een fijn appartement? Er zijn per direct appartementen van ca. 76 m2 én van ca. 107 m2 beschikbaar. Je kunt meteen een optie nemen.

Bekijk alle beschikbare woningen.
Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen op Park Valley? Bekijk het aanbod