Bouwupdate Park Valley

27 maart '23

Park Valley wordt een nieuwe groene woonwijk binnen de Holland Park-buurt. Langzamerhand transformeert dit stadsdeel tot een duurzame woonvallei met prachtige, moderne nieuwbouwwoningen. Middels de bouwupdates houden we je op de hoogte van de voortgang op de bouwplaats. Kijk en lees je mee?

Park Valley krijgt steeds meer vorm!

Heb je het al gezien? Fase 1 krijgt nu echt vorm! Zo gaaf om te zien hoe de schuine daken zijn gemonteerd afgelopen week. De komende weken worden de goten gemaakt en de dakpannen en PV-panelen gemonteerd. Momenteel wordt er ook volop gewerkt aan het stelwerk van de gevels. Aansluitend worden de geveldragers gemonteerd zodat het metselwerk kan starten. Op dit moment worden de gevelwerkzaamheden uitgevoerd, zodat het metselwerk binnenkort kan starten.

Naar verwachting start de aannemer begin april met de ruwe afbouw. Dat betekent onder andere het plaatsen van binnenwanden, het aanbrengen van de primaire installaties, schachten en trappen.

Dit jaar nog wonen in Park Valley fase 1

Wil je dit jaar nog de sleutel ontvangen van je nieuwe woning of appartement? Dat kan! Er zijn nog enkele terraswoningen, appartementen en dubbellaagse woningen te koop in Park Valley fase 1 die dit jaar nog worden opgeleverd. Laat ons weten in welke woning je geïnteresseerd bent. We vertellen je er graag alles over!

Neem alvast een optie
Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen op Park Valley? Bekijk het aanbod