Bouwupdate Park Valley

20 december '22

Park Valley wordt een nieuwe groene woonwijk binnen de Holland Park-buurt. Langzamerhand transformeert dit stadsdeel tot een duurzame woonvallei met prachtige, moderne nieuwbouwwoningen. De eerste 2 fases zijn op dit moment in verkoop. Fase 1 is zelfs al in aanbouw. De verwachting is dat de 1e woningen eind 2023 worden opgeleverd.

image alt

Nieuws van de bouwplaats

Tijd voor een nieuwe update van de bouw. Goed nieuws! Inmiddels is de opbouw van het casco van de koopappartementen van fase 1 gereed. Daarnaast is de aannemer druk bezig met de maatvoering van de hsb-wanden (houtskeletbouw). Zodra het maatvoeren gereed is, wordt er gestart met het plaatsen van de hsb-wanden. Als alle hsb-wanden geplaatst zijn, worden de aluminium kozijnen gemonteerd.

image alt

Nieuw jaar, nieuwe (woon)plannen?

Wat brengt 2023 jou op woongebied? Wellicht heb je plannen om in 2023 op zoek te gaan naar een nieuw huis. Op Park Valley zijn er nog woningen te koop. Je hebt de keuze uit Terraswoningen, Dubbellaagse woningen en diverse appartementen.

De dubbellaagse Terraswoningen in Park Valley bevinden zich op de begane grond en de 1e verdieping en hebben 1 of 2 privé-terrassen. Met een woonoppervlakte van zo’n ca 95 tot 177 m2 en 2 tot 4 slaapkamers heb je aan ruimte geen gebrek. Of wat dacht je van een dubbellaagse woning op de begane grond t/m de 5e verdieping met een woonoppervlakte van circa 93 tot 172 m2 en 1 tot 4 slaapkamers. Ook heb je dan een eigen balkon met uitzicht op het groen. Liever gelijkvloers? Dat kan ook! Er zijn nog diverse appartementen M L XL of XXL beschikbaar. Aan jou de keus.

Of wellicht heb je in 2022 al een nieuwbouwwoning gekocht op Park Valley en ben je inmiddels al aan de slag met plannen maken voor het inrichten van je droomwoning. Wat je nieuwbouwplannen ook zijn, we wensen je alvast een gelukkig 2023!

Iets vragen? Neem contact op
Ook wonen op Park Valley? Bekijk het aanbod