Wonen tegenover het groene Bergwijkpark

20 januari '22

In en om Park Valley vind je veel groen. Het voelt als wonen in een stadspark, omringd door de natuur. Allereerst door het groen in het midden van de wijk, de intieme binnenhoven en wandelpaden die het gebied doorklieven. Maar óók door het prachtige, nieuw aangelegde Bergwijkpark aan de overkant van de Bergwijkerdreef. Een heerlijke plek om te wandelen en genieten. Kijk zelf maar.

Speelvoorzieningen, bankjes en water

Park Valley, in Holland Park West, onderscheidt zich in verschillende opzichten van de nieuwe wijk Holland Park Oost. Met als hét unieke pluspunt het vele groen én de ligging tegenover het Bergwijkpark. Een deel van de appartementen heeft prachtig uitzicht op dit park, aan de andere kant van de Bergwijkerdreef, dat volledig opnieuw wordt aangelegd. Met speelvoorzieningen in het groen, zoals een speel-/voetbalveld en grote zandbak, wandelpaden met bankjes, water en bruggetjes. Hier kun je heerlijk wandelen of hardlopen, de hond uitlaten, relaxen in het groen en de kinderen vrij en veilig laten spelen.

situatie Bergwijkpark Park Valley

Fase 1 in voorbereiding

De verkoop van Park Valley fase 1, direct tegenover het park, is momenteel in voorbereiding. Deze fase bestaat uit 41 woningen en komt nog voor aankomend voorjaar in verkoop. De woningtypen en prijsindicaties staan reeds op de website. Heb je interesse? Laat dan onderaan deze pagina je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte met de nieuwsbrief over Park Valley. Je ontvangt dan bijvoorbeeld direct bericht als de start verkoopdatum bekend is.

Bekijk de woningen in fase 1
Op railsafstand van Amsterdam Wonen in Diemen
Fase 1 in voorbereiding Bekijk de woningtypen