Bekijk eerste dronebeelden van Park Valley!

27 oktober '22

Wonen in een duurzame, gezonde leefomgeving, maar wel op een steenworp afstand van Amsterdam, wie wil dat nou niet? Je woont heerlijk centraal, maar toch in een dorpse sfeer, én lekker vrij in het groen. De eerste fase van 'De Valley' zijn op dit moment in verkoop. Er zijn al veel kandidaten gelukkig gemaakt met een optie op hun droomwoning, maar we hebben nog meer goed nieuws: er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. Wie weet ben jij binnenkort ook eigenaar van een van deze prachtige, moderne nieuwbouwwoningen. Benieuwd naar de beelden?

image alt

De 'Valley' vanuit de lucht

Op de dronebeelden zie je dat de eerste fase al ver in ontwikkeling is. Fase 1 bestaat uit 41 unieke woningen; van appartementen in verschillende formaten tot dubbellaagse- en terraswoningen. Deze woningen liggen pal tegenover het Bergwijkpark (rechts op de afbeelding). Fase 2A bestaat uit 75 appartementen en maisonnettes en de bouw hiervan is ook gestart zoals je op de beelden kunt zien (achter fase 1). Bovenin zie je de bruisende Campusbuurt en aan de linkerkant (de open ruimte) zullen fase 3 en 4 gebouwd worden.

Bekijk de woningen

Campusbuurt, nieuwe school en voorzieningen

Park Valley is een plek waar niets moet, maar alles kan. Op slechts enkele minuten lopen van jouw nieuwe huis in Park Valley ligt Campus Diemen Zuid, de enige Nederlandse studentencampus naar Amerikaans model. De levendige Campusbuurt heeft allerlei voorzieningen zoals een Albert Heijn, sportgelegenheden en gezellige restaurants en cafés. Start je ochtend met een koffie bij DSTRCT-DZ of Bagels & Beans, ga borrelen bij foodbar Barabas op het terras of een hapje eten bij Jacob's Kitchen, alles bevindt zich op loopafstand. Volg straks yoga langs de waterkant, ga in het water suppen of volg een sportles voordat je naar je werk gaat. Ook komt er een nieuwe school in Park Valley met ruimte voor 700 baby’s, peuters, kleuters en tieners. Het gebouw staat midden in de wijk, als kloppend hart van Park Valley. Daarnaast is er in het Buurthuis ruimte voor horeca, catering, creatieve activiteiten en moestuinieren. Genoeg manieren om te ontspannen.

image alt

Pal tegenover het Bergwijkpark

Het unieke pluspunt is natuurlijk de ligging tegenover het Bergwijkpark. Een deel van de appartementen heeft prachtig uitzicht op dit park, aan de andere kant van de Bergwijkerdreef, dat volledig opnieuw is aangelegd. Denk aan wandelpaden met bankjes, water en bruggetjes, een speel-/voetbalveld en een grote zandbak. Hier kun je heerlijk wandelen of hardlopen, de hond uitlaten, de kinderen veilig laten spelen en puur relaxen in het groen.

Interesse in een woning?

Interesse in een woning in Park Valley? De actuele beschikbaarheid vind je op de pagina woningen. Voor de vrije woningen geldt 'wie het eerste komt, wie het eerste maalt'. Voor de woningen die onder optie zijn, kun je je aanmelden voor de reservelijst. In beide gevallen ga je naar je favoriete woning, klik je op de button 'optie aanvragen' of 'zet me op de wachtlijst' en vul je je gegevens aan. Je ontvangt bericht zodra je in aanmerking komt voor een woning of appartement.

Deze zijn nog beschikbaar
  Bekijk de planning
  Bekijk de woningen