5 goede redenen om in Xplore te gaan wonen

29 oktober '20

Benieuwd of Xplore dé plek voor jou is om te wonen? Dan geven we je hier vast 5 goede redenen om de stap te wagen naar deze nieuwbouwwijk!

image alt

Natuur maakt gelukkig

Wist je dat je je gelukkiger voelt als je vaker in de natuur vertoeft? Dan ben je je in Xplore helemaal in je nopjes. Het groen is overal in de buurt voelbaar en beleefbaar. Vanuit het midden van de wijk loopt het grootse groen subtiel over in de meer intieme binnenhoven. Wandelpaden doorklieven het gebied, speelplekken liggen verscholen tussen de bomen. De groene omgeving staat in verbinding met het bestaande Bergwijkpark en ook de singel sluit aan op het water in de buurt. Xplore is wonen in de natuur, vlak bij de ‘grote’ stad Amsterdam!

image alt

Het gevoel van wonen mét elkaar

In Xplore wonen jong en oud naast elkaar en vooral mét elkaar. De wijk is zo opgezet dat je samen woont en leeft. In het groen, op school, in het buurthuis… Het is een nieuwe leefgebied, een plek waar nu nog weinig staat maar waar iets nieuws wordt gecreëerd. Nieuwe bewoners binden zich met elkaar, vinden elkaar, verbinden zich aan elkaar. De kinderen ontdekken de wijk, terwijl jij ontspannen met de buren aan de picknicktafel borrelt. Groei je hier op, dan kun je in Xplore je hele leven blijven wonen.

image alt

Kinderen worden avonturiers

Voor kinderen is er meer dan voldoende speel- en ontdekruimte in Xplore. Ze worden volop uitgedaagd om op avontuur te gaan. Zoals op de bosspeelplek waar ook ruimte is voor lianen, schommels en hangmatten. Je zult zien: ze rennen vol enthousiasme van grasveld naar bos naar schoolplein. En nu we het toch over de school hebben: de brede school staat midden in de wijk, als het kloppend hart van Xplore. Hier komen alle kinderen uit de vier buurten bij elkaar en gaan ze samen op ontdekkingsreis.

image alt

Oog voor jouw toekomst

In Xplore zetten we grote stappen in het duurzaam ontwikkelen van de wijk en de woningen. Zo dragen we bij aan bewust en toekomstgericht leven. Daarom realiseren we energiezuinige woningen, installeren we zonnepanelen, hergebruiken we materialen, brengen we diversiteit aan in het groen en zorgen we voor een klimaatbestendige, gezonde en autoluwe leefomgeving. Alles voor een mooie toekomst voor jou - en je kinderen.

image alt

De voordelen van nieuwbouw

Xplore is helemaal nieuw. En dat is hartstikke fijn! Nieuwbouw brengt namelijk ontzettend veel voordelen met zich mee. Zoals de duurzame materialen en technieken uit punt 4. Maar ook: een nieuwbouwwoning is een huis zonder zorgen waar je naar het onderhoud voorlopig geen omkijken hebt. Bovendien heb je de vrije hand bij de inrichting en kan alles naar jouw smaak worden aangepakt. En ‘last but not least’: nieuwbouw voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van veiligheid. Zo weet je dat je goed - en veilig - zit.

Overtuigd?

Ben jij na het lezen van dit bericht overtuigd en wil je de stap wel wagen? Laat je gegevens achter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Xplore. Je krijgt als eerste een bericht wanneer de verkoop start.

Schrijf je in
Wat gebeurt er de komende tijd? Xplore de planning
Ontdek alle voorzieningen Xplore de voorzieningen